Allerdings.nl

Weblog van Yvonne van Wamelen

Over

Wie is Allerdings?

Allerdings is het weblog van Yvonne van Wamelen. Yvonne wil graag kinderboeken gaan schrijven later. Maar tot het later is geworden, blogt ze op allerdings.nl.

Allerdings heeft een aantal vaste (foto)series, zoals ‘Kat in stad’, ‘IJsco’s’ en ‘Werkwoorden’ (een coproductie met Nynke, Noordnoordwest op Instagram). Verder blogt ze over van alles wat ze allerdings* de moeite van het bloggen waard vindt.

Wil je wat kwijt aan Allerdings? Laat een reactie achter of mail naar allerdings.nl@gmail.com

*Allerdings (bijwoord) maar; echter; doch; nochtans; niettemin; toch; desondanks; evenwel;desalniettemin; niettegenstaande; evengoed; reeds; alreeds; werkelijk; heus; inderdaad; weliswaar; echt; al

bron: mijnwoordenboek.nl/vertaal/DE/NL

 

6 reacties

 1. Ik stuitte vanmorgen op je blog, omdat ik zocht naar een blog over hardlopen.
  Wat heb je een leuke en herkenbare blog! Ik heb ook gewerkt op het cascadeplein (aan de overkant, bij de SVB), mijn man werkt er nu nog. Erg leuk om de foto’s te zien.
  Ook een kattenliefhebber en ook een kat die Willem heet (gecondoleerd).
  Ik ga je blog zeker volgen!

  • Yvonne

   16 april 2016 at 14:26

   Hoi Renske, dank je wel voor je leuke reactie! Blij dat je m’n blog leuk (en herkenbaar :-)) vindt. Heb je inmiddels ook een hardloopblog gevonden? Er zijn er genoeg. Ik volg er zelf ook een paar (o.a. justkeeprunning). Ik zie je graag terug op Allerdings!

 2. Hoi Yvonne!

  Leuke blog! Eerst volgde ik je foto’ s op facebook en nu kan ik ze hier allemaal terugvinden. Ik zie dat jij je blog ook in WordPress maakt, net als ik. Mocht je ooit eens hulp nodig hebben, vraag gerust.

  Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2017 Allerdings.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

%d bloggers liken dit: